Comservice Company

Bacau: T: 0040-374-177-200 | F: 0040-374-177-226  Iasi: T: 0040-374-177-215 | F: 0040-374-177-233
Comservice se implica in viata comunitatii

Compania Comservice a sponsorizat programul YouthBank, printr-un fond de matching care a dublat suma stransa de liceenii implicati in programul Youth Bank, implementat de Fundatia Comunitara Iasi.

YouthBank este un program administrat de catre un grup de adolescenti, selectati si instruiti in acest scop, si urmareste: constituirea, promovarea si administrarea transparenta a unui fond special destinat proiectelor implementate de catre liceeni. Este un mecanism prin care sunt incurajate comportamente ale tinerilor legate de: filantropie, initiativa civica, responsabilitate.
YouthBank este o excelenta scoala de dezvoltare personala. Prin implicarea directa a tinerilor in actiuni comunitare ei castiga incredere in propriile forte, dobandesc abilitati de comunicare, negociere, administrare financiara si de conducere.

Am ales sa sustinem programul YouthBank pentru ca investitia in educatie nu este un exercitiu de PR.
Este nevoie de o schimbare in modul cum privim educatia tinerilor, iar schimbarea sta doar in noi. Nu exista tara bogata cu cetateni slab instruiti, la fel cum nu exista o tara saraca dar a carei populatie are un grad inalt de educatie. Daca vrem sa ajungem acolo unde au ajuns deja tarile dezvoltate, trebuie sa investim cat mai multi bani in educatie, sa sustinem tinerii sa dobândească cunostinte care sa-i ajute sa-si implineasca potentialul si sa contribuie la dezvoltarea comunitatii.