Comservice Company

Bacau: T: 0040-374-177-200 | F: 0040-374-177-226  Iasi: T: 0040-374-177-215 | F: 0040-374-177-233
Comservice relanseaza siteul
Siteul comservice este relansat

După eforturi sustinute in spatele scenei, suntem nerabdatori sa anuntam ca ne-am relansat site-ul. Am făcut o serie de schimbări majore fata de varianta anterioara. Cu o structura imbunatatita, usor de utilizat si accesat si cu informatii utile menite sa vina in ajutorul utilizatorilor, noul site fost refacut atat la nivel vizual cat si functional. Este mai usor de parcurs si faciliteaza gasirea informatiilor pe care le cauti. Sectiunea "Noutati" ofera acces la cele mai importante stiri si evenimente cu privire la solutiile si produsele oferite de Comservice.

Relansarea site-ului intr-o forma grafica noua face parte din strategia noastra de imbunatatire a comunicarii cu clientii, prin oferirea de servicii de consultanta, vanzare si suport tehnic de cea mai buna calitate si facilitarea accesului la informatiile necesare. Ne dorim o relatie sincera si directa cu utilizatorii aplicatiilor pe care le comercializam, iar noul site ne faciliteaza acum acest obiectiv.

Utilizatorii interesati sa fie la curent cu ultimele noutati despre solutiile, serviciilea si evenimentele organizate se pot inscrie la newsletter-ul Social Tech. Astfel puteti fi siguri ca nu ratati nimic. Promitem sa nu va spamam sau sa va agresam cu mesaje pe teme nesolicitate.