Comservice Company

Bacau: T: 0040-374-177-200 | F: 0040-374-177-226  Iasi: T: 0040-374-177-215 | F: 0040-374-177-233
Implementare
Servicii de Implementare

O implementare de succes in mediul IT are nevoie de trei lucruri: cunosterea proiectului, expertiza in tehnologia informatiei si planificare. 
 
Serviciile de implementare asigura adaptarea si configurarea solutiilor in conformitate cu cerintele fiecarui client, in functie de specificul proceselor interne si a industriei din care acesta face parte. Implementarea este un factor important pentru reusita unui proiect si contribuie decisiv la optimizarea operatiunilor de business. Echipa de consultanti profesionisti ai Comservice aduce in proiecte expertiza obtinuta prin multiple certificari si experienta a peste 20 ani de activitate. Investim permanent in pregatirea consultantilor astfel incat acestia sa fie mereu informati asupra tendintelor din afaceri si tehnologie.  Metodologia de implementare include scenarii si fluxuri predefinite pentru o gama larga de tehnologii.
 
Ce implementam?
 
 
Implementare Retea  - proiectare si implementare retele de calculatoare si telefonie, implementare si configurare routere (Cisco, Linksys, Zyxel, etc.);
 
Implementare Hardware – configurare si instalare Desktop PC, Laptop si Server;
 
Implementare Software – instalare sisteme de operare (Windows/Windows Server/Linux Desktop si Server), instalare suita Office, instalare solutii antivirus, instalari alte tipuri software necesare clientului;
 
Implementare Periferice – instalare periferice (imprimante, copiatoare, webcam, scanner, echipamente multifunctionale, etc).
 
Implementare Servere – instalare si configurare Mail Server, Domain Server, File Server - HP, Dell, IBM cu sisteme de operare Microsoft Windows Server sau Linux.