Comservice Company

Bacau: T: 0040-374-177-200 | F: 0040-374-177-226  Iasi: T: 0040-374-177-215 | F: 0040-374-177-233
Infrastructure as a Service
Sentinel + – Infrastructura ca si serviciu
Solutia care securizeaza viitorul tehnologic al companiei
Infrastructure-as-a-Service (IaaS) este un model de provizionare prin care o organizatie externalizeaza echipamentul folosit pentru operatiunile curente: servere, storage, echipamente hardware si componente de retea. Furnizorul de servicii este proprietarul echipamentelor si este responsabil pentru buna functionare si mentinerea acestora in parametrii de lucru. Echipamentele pot fi gazduite de beneficiar sau de furnizor. De obicei serviciul are forma unui abonament lunar.

 Ce facem noi:
Solutia Sentinel+ este comparabila cu inchirierea sau leasingul, unde solutia este mai mult imprumutata decat cumparata. Comservice achizitioneaza echipamentele, le configureaza si le instaleaza la sediul clientului. Mai mult decat atat, Comservice monitorizeaza si intretine lunar echipamentele pentru a asigura functionarea continua a lor. Dupa o perioada predefinita (sau daca echipamentul se degradeaza) Comservice inlocuieste echipamentele cu unele noi.
 
Beneficiile abonamentului Sentinel+:
 
Fara investitie initiala
Nu ai nevoie de capital de investitii. Sentinel+ elibereaza presiunea de pe cash-flow si permite redirectionarea capitalului in alte zole ale afacerii
 
Fiecare componenta de infrastructura este oferit ca un serviciu )hardware-as-a-service, server-as-a-service, computing-as-a-service, storage-as-a-service) Acestea adauga flexibilitate crescuta pentru clienti: unii necesita mai multa putere de calcul, iar altii mai mult spatiu de stocare
 
Cheltuiala deductibila imediat
Sentinel+ elibereaza cheltuielile de capital si le converteste in cheltuieli de exploatare
 
Predictibilitatea costurilor
Gata cu surprizele legate de plati neasteptate pentru echipamentele IT.  Atunci cand costul cu echipamentele, suportul si mentenanta este inclus intr-o plata lunara fixa, planificarea si executia bugetara sunt usurate.
 
Ajutor si asistenta calificata
Nu ai nevoie sa stii totul, trebuie doar sa stii pe cine sa intrebi. Te vom ajuta sa integrezi tehnologia astfel incat sa iti fie de folos, iti vom oferi training pentru a te asigura sa folosesti tot ce ai nevoie si iti vom asigura linistea stiind ca vei fi ajutat in cazul in care apare o problema.
 
Securizeaza viitorul din punct de vedere tehnologic
Sentinel+ iti permite upgradarea echipamentelor in timpul contractului sau la reinnoire. Evita capcana echipamentelor vechi, depasite tehnologic, care scad productivitatea angajatilor si cresc bugetul de cheltuieli al firmei.
 
Mai putina bataie de cap
Nu-ti mai bate capul cu planificarea, finantarea, cautarea celei mai bune solutii, achizitia si mentenanta parcului IT! Lasa-le in grija noastra, in timp ce tu te poti concentra la ceea ce conteaza cel mai mult: afacerea ta!
 
Cresterea productivitatii
Persistenta problemelor provocate de tehnologie sunt o cauza comuna scaderii productivitatii din cauza timpilor morti, a incetinirii activitatii sau a demoralizarii angajatilor. Sentinel+ ofera echipei tale un mediu eficient, elimina tensiunile care pot aparea din cauza imposibilitatii de a lucra