Comservice Company

Bacau: T: 0040-374-177-200 | F: 0040-374-177-226  Iasi: T: 0040-374-177-215 | F: 0040-374-177-233
Instruire
Servicii de Training si Instruire
 
Ce facem
Permite clientilor sa obtina performanta optima prin oferirea de servicii care accelereaza si maximizeaza valoarea, diminuiaza riscurile si descopera noi oportunitati.
 
Training-ul si educatia au fost intotdeauna parte integranta din strategia pentru client a Comserivce, pentru a le permite sa inteleaga si sa recunoasca randamentul solutiilor oferite. Atat ca reseller cat si ca partener, suntem excelent pozitionati sa ajutam clientii sa inteleaga ce cursuri ofera cel mai bun beneficiu echipelor lor.  Lucram impreuna cu clientii pentru a crea o “foaie de parcurs” prin care sa identificam ce training este cel mai oportun si in ce punct in procesul de bugetare si planificare este cel mai potrivit sa implementam acele clase.
 
Avem o vasta experienta in evaluarea nevoilor clientilor si recomandarea celor mai potrivite solutii educationale, livrate in cel mai potrivit loc. Indiferent de modul de livrare, cu instructor, training la client, Live Virtual Classes (LVC) sau Training la Cerere (TOD), furnizam Solutia potrivita.
 
Abordare
Pentru a adresa nevoile clientilor nostri, Comservice furnizeaza servicii educationale end-to-end care acopera cele cinci faze ale unui ciclu de viata iterativ: analiza, design, instruire, actiune si dezvoltare. 

Ce ne diferentiaza, totusi, este metoda noastra de integrare proactiva a oamenilor, produselor si proceselor in fiecare solutie. Mergem dincolo de cerintele tehnice pentru a intelege fluxul afacerii, interactiunile din organizatie, asteptarile utilizatorului final, inter-dependentele tehnologice si decalajele sau suprapunerile functionale. Credem ca Solutia potrivita este cea care defineste interactiunea potrivita dintre aceste elemente si satisfice obiectivele de afaceri si IT ale clientului.
Comservice abordeaza fiecare proiect si client cu intentia de a construi o relatie bazata pe colaborare, fundamentata pe schimbul reciproc de cunostinte. Avem cele mai inalte standarde pentru servicii si calitatea oamenilor, astfel incat sa livram constant expertiza si rezultatele pe care clientii le asteapta.

Beneficii

  • Accelerezi timpul pentru a valorize, adopta si utiliza tehnologiile Riverbed
  • Intelegi si aplici setul complet de solutii pentru afacerea ta oferite de Comservice
  • Diminuezi riscul prin capitalizarea instrumentelor si expertizei oferite de Comservice
  • Iti validezi strategiile, investitiile si disponibilitatea trans-functionala din intregul ecositem IT
  • Te bucuri de liniste cu o solutie gata de utilizare, validata de integrator
  • Imbogatesti bazele de cunostinte ale echipei tale si iti extinzi capabilitatile IT
  • Iti justifici rapid investitia si scenariul de afaceri

Prin parteneriatul cu centrul Prometric, Comservice iti ofera acces la programele de testare oferite de Prometric, cuprind o gama larga de examene IT (Microsoft, Cisco, Oracle, Check Point, RSA Security D-Link, Dell, Fujitsu, Google, Hewlett Packard, Hitachi Data System, IBM, Juniper Networks, Linux, Lotus, Microsoft, NEC, Nortel, Novell, Oracle, Polycom, Sun Microsystems, Symantec etc.) dar si examene academice si profesionale , care certifica standardul cunostintelor, abilitatilor si expertiza profesionistilor din domeniul respectiv.