Comservice Company

Bacau: T: 0040-374-177-200 | F: 0040-374-177-226  Iasi: T: 0040-374-177-215 | F: 0040-374-177-233
Integritatea, disponibilitate si Securitate Datelor
Integritatea, disponibilitatea si securitatea datelor
Tehnologiile de securitate a informatiei au un imens impact asupra modului in care organizatiile conduc afaceri electronice si, implicit, isi ating obiectivele strategice. Tehnologiile de securitate a informatiei bine folosite inseamana pentru companii pastrarea reputatiei, a potentialului si evitarea unor pierderi financiare. Consecintele incidentelor de securitate informatica pot fi dezastruoase – dar ele pot fi evitate. Vechile metode de securitate informatica raman importante, dar pe masura ce firmele dobandesc o noua identitate virtuala, acestea nu mai sunt suficiente.

Oferim gama completa de servicii de securitate administrate, de la back office la front office. Dar adevarata putere a parteneriatului nostru se afla în procesul de integrare si coordonare a serviciilor de securitate in compania dumneavoastra. Serviciile de securitate administrate sunt compuse din instrumente de varf ale industriei, tehnologie si expertiza pentru a asigura bunurile de natura informationala, 24/7/365, de cele mai multe ori la un sfert din costul cu resursele de securitate in-house.

Managed and Cloud Security Services 
Monitorizarea si imbunatatirea neintrerupta a protectiei componentelor IT, cat si imbuntatirea securitatii informatiilor.

Servicii de securitate a retelei si infrastructurii IT  
O mai buna identificare a amenintarilor si riscurilor de securitate pentru intreaga infrastructura si protectia retelelor fata de amenintarile venite prin Internet.

Servicii de securitate a aplicatiilor
Protectie si optimizare imbuntatita a aplicatiilor critice pentru afacere.

Servicii de Management al Accesului si Identitatii  
Verificarea identitatii si asistenta in managementul si protectia sistemelor, aplicatiilor si datelor impotriva accesului neautorizat.
Backup si Disaster Recovery

Comservice ofera solutii de backup si disaster recovery, oferind companiilor o protectie a datelor extrem de fiabila, cu management centralizat, care are sens, indiferent cat de complexe sunt datele sau infrastructura. Tehnologiile avansate de backup de date, disaster recovery si business continuity oferite de Comservice va pun la dispozitie o serie de instrumente cruciale pentru protejarea datelor la un cost acceptabil si permisiv.

In primul rand, definim procesele cheie necesare pentru identificarea, iar apoi protejarea datelor critice. Ulterior, implementand mecanisme robuste de backup si recuperare a datelor, prevenim efectiv orice fel de pierdere de date cauzata de caderi de curent, coruperi de sisteme hardware sau software sau orice alt fel de dezastru informatic. 

Oferta noastra include:
Protectie pentru servere fizice si virtuale. 
Sistem de protectie si de aplicare a datelor, recuperare si disponibilitate. 
Sistem de recuperare instantanee. 
Solutii scalabile, cu management centralizat.
Solutii de inalta disponibilitate: replicari, clustere si backup
Proiectarea, dezvoltarea, mentinerea si asigurarea politicilor de securitate a informatiilor

Beneficii:
Reducerea costurilor fixe prin eliminarea cheltuielilor salariale, de regie si aditionale aferente personalului propriu
Aces la expertiza 
Disponibilitate 24/7
Securitate si siguranta maxime ale datelor si informatiilor afacerii dvs
Solutii de back-up personalizate.
IBM Security

Cu ajutorul controalelor asupra surselor de date, companiile pot intelege datele si modelele de acces ale aplicatiilor, pot preveni scurgerile de date si pot aplica controale ale schimburilor de date. Raportarea de audit integrata poate fi utilizata pentru a genera rapoarte de conformitate pe o baza programata, poate distribui rapoartele echipelor de supraveghere pentru delogari, precum si documentatia rezultata in urma activitatilor de remediere. 

Comservice livreaza expertiza, abilitati si tehnologia pentru a va ajuta sa reduceti costurile si complexitatea securizarii infrastructurii.
Cu ajutorul solutiilor IBM plecam de la planificare si proiectare pana la implementare, testare, monitorizare si management de medii multi-vendor. Echipa noastra formata din specialisti cu expertiza profesionala certificata in  realizarea unor proiecte IT cu un nivel inalt de complexitate, este pregatita sa rezolvele cerintele specifice cu privire la securitatea datelor si a infrastructurii.