Comservice Company

Bacau: T: 0040-374-177-200 | F: 0040-374-177-226  Iasi: T: 0040-374-177-215 | F: 0040-374-177-233
Misiune
Eficientizarea business-ului clientilor nostri prin utilizarea tehnologiilor IT.
Viziune
Ne propunem sa fim furnizorul numarul 1 de solutii IT pe piata, sa fim in toate organizatiile in acel moment si in acel loc...
...When business meets technology.
Valori
Disponibilitate  -  Ne pasa de nevoile celor care au nevoie de serviciile si produsele noastre si ne straduim permanent sa satisfacem aceste nevoi la timpul oportun, la o calitate adecvata si la pretul corect.
 
Integritate  - Credem ca rezultatele pozitive se obtin doar daca suntem cinstiti, deschiti si directi in relatia parteneriala.
 
Angajament  - Credem in viziunea noastra si ne asumam viziunea clientilor nostri.
 
Dezvoltare  - Stim ca doar printr-o instruire continua putem raspunde cu acuratete nevoilor diverse ale clientilor nostri.
Mai stim ca cercetind permanent putem aduce in business-ul partenerilor nostri cele mai noi tehnologii care vor duce la performanta organizatiilor lor.
 
Munca de echipa - Succesul nostru este rezultatul unei fuziuni intre implicarea tuturor membrilor companiei noastre si implicarea clientului. Clientul este pentru noi un coechipier in lupta pe piata, iar ce ne face sa functionam ca o echipa sunt comunicarea si increderea.
 
Respect - Ne tratam unul pe celalalt cu amabilitate si consideratie, respectam legea, mediul, organizatia clientilor nostri si rezultatele concurentilor.