Comservice Company

Bacau: T: 0040-374-177-200 | F: 0040-374-177-226  Iasi: T: 0040-374-177-215 | F: 0040-374-177-233
Parteneri
Partenerii Comservice Company

CISCO

Ofera solutii care satisfac nevoile clientilor, le depasesc asteptarile si aduc o contributie pozitiva asupra lumii. Conectarea si colaborarea cu ceilalti este un element-cheie a culturii Cisco. Comservice este Select Partner Cisco ceea ce ne face un integrator de valoare pentru solutiile Small Business. Prin alegerea Comservice de a livra solutii Cisco, clientii se vor asigura ca acestea sunt livrate la timp, in buget, la un cost mic si de catre un singur partener, expert in aria deservita.
http://tools.cisco.com/WWChannels/LOCATR/partnerDetail.do?country=RO&begeoid=479984&siteid=2562745

 

IBM

Comservice Company este IBM Certified Partner pentru solutii de securitate si Information Management. Ca si parteneri IBM avem angajati certificati pe tehnologiile IBM si putem sa ne concentram pe fiecare industrie in parte pentru a solutiona problemele aparute in mediul de afaceri in permanenta schimbare in care clientii nostri isi desfasoara activitatea.
http://www-304.ibm.com/partnerworld/wps/bplocator/details?id=fc6db540-4f15-11df-ac68-020031000011

 

CANON

Ca Office Partner Canon, suntem capabili sa concentram expertiza noastra in portofoliul Canon de solutii de imprimare si documente care sa ne permita sa oferim un nivel de servicii si solutii competitive, optime din punct de vedere al costurilor si fiabile tehnic.
http://www.canon-partner.com/romania/consumer04.php?detailid=475

 

HP

Statutul de HP Preffered Partner garanteaza o combinatie de neegalat de expertiza, proximitate si solutii personalizate. Cunostintele dobandite de specialistii nostri certificati HP, ne permit sa proiectam si sa implementam solutii adaptate pentru a satisface nevoile dumneavostra specifice, indiferent de natura proiectului.
http://www8.hp.com/ro/ro/store-finder/index.do

 

XEROX

Partneriatul cu Xerox este unul strategic. Inceput inca din 1992, acesta a fost pentru multa vreme coloana vertebrala a companiei. In acest moment Comservice este Premium Partner, cel mai inalt nivel de parteneriat disponibil. Pe langa aceasta suntem Authorized Service Partenr, XPPS Certified Partner precum si Authorized Distributor. Va puteti baza pe cunostintele noastre extinse cu privire la produsele si solutiile Xerox cat si furnizarea de consiliere directa. Oferim o multime de moduri de a folosi echipamentele Xerox, inclusiv prin leasing, servicii de management al printului si finantare.
http://pages.citebite.com/d2u1y0e3i5edr

 

FUJITSU

Comservice Company are statutul de Select Partner Workplace Systems. Prin intermediul acestui parteneriat, putem furniza statii de lucru, laptopuri, servere, solutii de stocare si alte solutii de infrastructura de retea. Fie ca sunteti in faza de a va construi, dezvolta sau restructura afacerea, Comservice va poate oferi solutii de la Fujitsu care sa va ajute in obtinerea succesului in afaceri.
http://www.fujitsu.com/ro/about/info-center/partners/reseller/

 

MICROSOFT

Ca si Microsoft Certified Partner, Comservice este un furnizor important de solutii inovatoare in gestionare informatiilor. Suntem mandri sa avem calificarea pentru a ajuta organizatia dumneavoastra in punerea in aplicare a aspectelor legate de tehnologia Microsoft prin intermediul sistemelor, serviciilor, programelor soft si asistenta oferita.

Acest lucru dovedeste abilitatea noastra de a satisface nevoile clientilor si demonstreaza intentia noastra de a dezvolta in continuare expertiza noastră si de a ne diversifica produsele si serviciile pe care le oferim.

 

BROTHER

De-a lungul ultimilor cativa ani, Comservice a observat o cerere crescanda pentru servicii de inalta calitate de imprimare, care pot satisface cerintele din sectorul corporativ si cel al IMM-urilor si din segmentul SMB. Aceste segmente au detaliat nevoia de solutii de imprimare care sa duca la cresterea productivitatii, imbunatatirea eficientei si economii la costurile de exploatare. Parteneriatul cu Brother ne faciliteaza accesul la astfel de solutii si ne permite diversificarea ofertei, astfel incat sa reusim sa raspundem cerintelor din piata, indiferent de marimea bugetului.

 

POLYCOM

De la sisteme de video conferinta si ecrane de proiectie de inalta fidelitate, la panouri care va ofera controlul la o singura atingere, Comservice ofera solutii de inalta calitate, tehnologie personalizata care va sporesc capacitatile de comunicare si prezentare. Certificarea in mediul RealPresence Environments ne permite sa construim solutii care imbunatatesc productivitatea, rapiditatea cu care se iau deciziile si se transfera cunostintele, dar si relatiile de colaborare cu clientii.

 

BARRACUDA

Misiunea Barracuda Networks este de a oferi solutii performante care sunt potrivite afaceri mari si medii, dar sunt usor de utilizat si accesibile. Produsele furnizate de Barracuda includ firewall, web filter, solutii impotriva virusilor si a spam-ului, backup, SSL VPN.

Comservice impreuna cu Barracuda Networks lucreaza cu dumneavostra pentru a construi, implementa, oferi suport si de a gestiona soluții care sunt atat accesibile cat si eficiente economisind atat costurile initiale cat si cele de intretinere. In acest fel va puteti concentra pe dezvoltarea afacerii dvs. in loc sa ingrijiti de funtionarea infrastructurii.