Comservice Company

Bacau: T: 0040-374-177-200 | F: 0040-374-177-226  Iasi: T: 0040-374-177-215 | F: 0040-374-177-233
Professional Printing
Echipamente de productie
Piata de imprimare a echipamentelor de productie este, in acest moment, in curs de schimbari semnificative. Fie ca este vorba despre proiectare, constructii, servicii de marketing, editura sau tipografie, productie publicitara sau mediul corporate, Comservice va ofera o solutie personalizata, adaptata nevoilor specifice ale afacerii.

Suntem partenerii acelora care doresc cresterea marjelor de profit si generarea de noi profituri. Punem accentul pe nevoile clientilor incurajandu-i sa adopte o abordare bazata pe oportunitate, prin adaugarea de noi servicii si prin imbunatatirea productivitatii.

Expertiza noastra in domeniu ne permite sa va oferim consultanta in alegerea solutiei optime in care putem include:
      - Solutii pentru print room-uri, copy shop-uri, tipografie digitala/ Arta grafica (prese digitale si plottere) in general print for pay.
      - Solutii pentru imprimare in medii ingineresti CAD/GIS – plottere CAD/GIS, scannere, MFP-uri pentru formate mari, software specific.
      - Imprimare date variabile, solutii de print tranzactional (tiparire de facturi, decizii de impunere cu implicuire, etc).
 
Secretul succesului in afaceri? Clientii multumiti si profitabilitatea!

Ingredientele esentiale pentru cresterea profitabilitatii in mediul de imprimare de productie includ flexibilitatea, viteza, eficienta, productivitatea si fiabilitate - precum si calitatea ireprosabilă a printurilor. Comservice intelege ca afacerea dumneavoastra depinde de acesti factori-cheie, si de aceea va ajuta sa va diversificati serviciile, sa cresteti performantele si sa va pozitionati diferit fata de concurenta.

Comservice isi propune sa redefineasca standardul serviciilor oferite in industria printingului digital profesional, oferind clientilor sai din aceasta industrie solutii din gama echipamentelor de productie alb-negru si color, precum si solutii de imprimare in medii ingineresti CAD/GIS. Pe langa aceste echipamente care au o tehnologie robusta, avansata si fiabila, oferim software specific, posibilitatea imprimarii de date variabile si solutii de print tranzactional.

Ne concentram in special asupra nevoilor esentiale ale mediilor de imprimare de inalta performanta, care reprezinta pentru noi o permanenta provocare. Este important pentru noi sa reusim sa raspundem presiunii ridicate din industria printurilor digitale profesionale, unde se doreste imprimarea de calitate la costuri competitive.

Solutiile noastre de imprimare au in vedere integrarea sistemelor de productie in mediul dumneavoastra de lucru cu minimum de efort, astfel incat fluxurile de imprimare sa fie eficiente si facile.