Comservice Company

Bacau: T: 0040-374-177-200 | F: 0040-374-177-226  Iasi: T: 0040-374-177-215 | F: 0040-374-177-233
Solutii de Licentiere
Solutii de licentiere software
Stiati ca o companie isi poate reduce costurile cu pana la 60% prin programe de licentiere pentru mai multe calculatoare? Indiferent de dimensiunea ei, fiecare organizatie are nevoie de protectie impotriva pirateriei software. Pe langa siguranta oferita, licentierea corecta ofera si urmatoarele beneficii: download-uri si upgrade-uri gratuite, oferte speciale ce includ reduceri.
 
De la sisteme de operare la antivirusi, de la programe de editare grafica la programe de proiectare tehnica, Comservice ofera o gama larga de unelte software, asigurand consultanta la achizitie in functie de compatibilitatea cu sistemele hardware, instalare la cerere si mentenanta.
 
Sistem de operare - Windows 8 aduce cele mai ridicate niveluri de securitate si o interfata proiectata pentru a oferi cea mai placuta experienta pentru utilizator si se bucura de o compatibilitate excelenta hardware si software. Aceasta compatibilitate inseamna un consum de resurse mult redus si un control imbunatit al utilizatorului asupra resurselor sistemului de calcul.
 
Microsoft Office - pune la dispozitia utilizatorului instrumente flexibile si puternice, continuu imbunatatite, cu ajutorul carora acesta poate excela in tot ceea ce face – la munca sau in mediul academic. Pe langa pachetul classic Microsoft Office de lucru pentru birou, Microsoft mai ofera:
Microsoft Office pentru Mac, Microsoft Visio, Microsoft Expression Studio, Microsoft Project, Microsoft SharePoint s.a.
 
Importanta si necesitatea achizitiei unei licente software de multe ori este neglijata sau neprioritizata de catre o mare parte din companiile romanesti, inclusiv cele din domeniul proiectarii. Adesea achizitia unei licente a fost si este realizata in conditii limita, in graba, fara a fi corelata cu planul de dezvoltare a departamentului de proiectare sau a companiei.
Aplicatiile software pe care Comservice le comercializeaza in prezent acopera un spectru larg; de la aplicatii CAD 2D si 3D la aplicatii de birou si utilitare, aplicatii destinate domeniilor: infrastructura, arhitectura si design, urbanism, proiectare industriala, topografie si geodezie.
 
Autodesk - este lider in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare 2D si 3D si inginerie. Cu solutii conceptuale de proiectare, desenare, vizualizare si prezentare intuitive si dovedite, toate intr-un singur pachet, suita AutoCad va faciliteaza accesul rapid la noul trend de afaceri permitandu-va sa creati imagini irezistibile si sa comunicati cu usurinta Suita de produse Autodesk reprezinta o achizitie convenabila din punct de vedere economic si ofera un avantaj competitiv.