Comservice Company

Bacau: T: 0040-374-177-200 | F: 0040-374-177-226  Iasi: T: 0040-374-177-215 | F: 0040-374-177-233
Solutii pentru workplace
PC&NOTEBOOK
Comservice ofera o gama bogata de tehnica de calcul pentru birou, pentru activitati profesionale diverse, cu design clasic sau elegant, care raspund nevoilor diverse, de la cele de baza la cele mai pretentioase legate de performante, viteza, extensibilitate, putere, capacitate sau stil,
produse de marci consacrate: Dell, Fujitsu, Lenovo, HP, s.a.
 
PC-uri asamblate - unitati de calcul customizabile, modulate in configuratii diverse, ce raspund nevoilor specifice ale clientului, atat tehnice cat si de pret.
PC-uri brand - unitati de calcul preconfigurate, care acorda atentie fiecarui detaliu, avand o fiabilitate crescuta, livrate cu toate soft-urile necesare.
Notebook-uri - performanta, grafica si instrumente de comunicare care intensifica experienta digitala sau care completeaza sarcinile zilnice de calcul si mentin contactul cu toti partnerii de afaceri, de la birou sau in deplasare.
 
DISPOZITIVE PERIFERICE
Utilizate pentru a extinde functionalitatea sistemelor de calcul, gama diversa de dispositive periferice oferita de Comservice raspunde unor nevoi diverse, de la performante tehnice la modul de utilizare, de la producator la design si stil, wireless sau cu fir.
 
Oferta de dispozitive periferice de intrare este larga, de la tastaturi clasice, multimedia, cu fir sau fara la tastaturi de uz special, de la mouse-uri cu fir sau optice la trackball, de la scanere diverse la creioane optice, de la microfoane la web-cam s.a.
 
Dispozitivele periferice de iesire transmit informatii din calculator spre mediul exterior, de la imprimante alb-negru sau color, laser sau ink-jet, clasica sau multifunctionala la plottere, de la casti la boxe s.a.
 
Dispozitivele periferice de intrare-iesire, sunt utilizare atat pentru a introduce informatii in calculator, cat si pentru a transmite informatii din calculator spre mediul inconjurator si cuprind dispozitive touchscreen, fdd, hard-disk, memorie flash, streamer, CD-RW, DVD-RW, MO-disk, RAM/static-drive, placa de rețea, router, switch s.a.